Vind de beste bedrijven en diensten in uw regio

Ontdek, vergelijk en neem direct contact op met lokale bedrijven

Bekend van:

Meest populaire diensten in onze bedrijvengids

Ben jij nog op zoek naar een bedrijf of dienstverlener? Bekijk dan onze handige bedrijvengids om de perfecte match te vinden of klik hier om te zien hoe ons platform werkt.

Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar het beste bedrijf voor jouw opdracht? In onze bedrijvengids kun je makkelijk onderzoek doen en gratis offertes aanvragen en vergelijken bij de beste bedrijven in de regio.

  1. Bekijk de beste bedrijven in uw buurt

We tonen je de beste bedrijven die werkzaam zijn in jouw regio. Selecteer het vakgebied en bepaal zelf welk bedrijf je het meest aantrekt.

2. Beoordeel en vergelijk dienstverlening

Bekijk de verschillende bedrijfsprofielen, lees beoordelingen, vergelijk de dienstverlening en bekijk alle ervaringen van anderen.

3. Vraag offertes aan voor de beste prijs

Vraag diverse offertes aan bij je favoriete dienstverleners om een goede vergelijking te maken, zo weet je direct waar je aan toe bent.

4. Je opdracht laten uitvoeren

Heb je het perfecte bedrijf gevonden voor jouw opdracht? Laat je opdracht dan direct uitvoeren en deel je ervaring op ons platform!

Wat vinden anderen van onze bedrijvengids?

Tevreden bedrijven en particulieren maken dagelijks gebruik van onze handige bedrijvengids, bekijk hier een aantal recente ervaringen of scroll verder om meer informatie te bekijken.

Jelle uit Veldhoven
Read More
Het claimen van ons bedrijfsprofiel was erg gemakkelijk, inmiddels krijg ik wekelijks leads binnen vanuit de bedrijvengids.
Johan uit Rheden
Read More
Handig platform om een boekhouder te vinden in onze regio, na het opvragen van een prijsopgave was ik er snel uit.
Marion uit Nijmegen
Read More
Ik was op zoek naar een advocaat in de buurt en kwam uit op deze bedrijvengids, na het lezen van een aantal bedrijfsprofielen heb ik inmiddels een keuze kunnen maken.
Karin uit Losser
Read More
Het profiel van ons bedrijf aanpassen was zo geregeld, we hebben vorige week voor het eerst offerteaanvragen binnengekregen en direct 2 nieuwe klanten mogen verwelkomen.
Previous
Next
experts

Onze experts helpen je graag op weg

Weet je nog niet precies waar je moet beginnen? Geen zorgen, onze experts helpen je graag op weg. Of je nu op zoek bent naar een bedrijf of dienst, je eerst informatie wil lezen van experts of je je bedrijf zichtbaar wil maken in onze bedrijvengids, wij zorgen er voor dat je direct aan de slag kan.

bedrijvenenonder

Bedrijven en ondernemers

Bedrijfsprofiel claimen

Bedrijfsprofiel verwijderen

Bedrijf aanmelden

Hoe werkt het?

Waarom kiezen voor Nieuws.nl?

Duizenden consumenten en bedrijven maken inmiddels gebruik van onze bedrijvengids omdat:

+ 0
Het aantal bedrijven dat op dit moment zichtbaar is in de Nieuws.nl bedrijvengids
+ 0
Elke maand bezoeken meer dan 1 miljoen unieke bezoekers en lezers ons platform
+ 0
Maandelijks aantal nieuwe informatiegidsen en blogs geschreven door experts
+
Al ruim 10+ jaar dagelijks nieuws door meer dan 20 landelijke en lokale journalisten

Hans, zocht een boekhouder uit Amsterdam

Maakte in mei 2023 gebruik van de Nieuws.nl bedrijvengids

”Ik had geen idee wat de kosten waren voor een boekhouder, welke diensten ik moest afnemen en welke opties ik in Amsterdam had. Gelukkig vond ik de Nieuws.nl bedrijvengids waar ik kon zoeken op vakgebied, woonplaats, naam of telefoonnummer en had ik direct een overzicht van alle relevante boekhouders zodat ik verschillende offertes kon vergelijken. Inmiddels heb ik de perfecte boekhouder gevonden, die mij helpt met mijn administratie, belastingen en financiële planning.”

Hoe kan ik offertes aanvragen en vergelijken?

Je kunt op ons platform op basis van jouw wensen, gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij verschillende bedrijven of dienstverleners om de juiste match te vinden:

Boekhouders & administratiekantoren

0 x
 Wist je dat de meeste ondernemers gemiddeld 4 boekhouder offertes vergelijken voor ze de juiste match vinden?

Accountants & accountantskantoren

0
Voor een ervaren accountant betaal je tussen de € 150,- en € 200,- per uur, vergelijk offertes om de perfecte match te vinden tegen de beste prijs.

Advocaten & advocatenkantoren

0
Het gemiddelde uurloon van een advocaat is €222, toch zijn er fikse verschillen, vergelijk 4 offertes en kies het juiste advocatenkantoor.

Uitvaartverzorgers & begrafenisondernemers

+ 0
Wist je dat de beste lokale uitvaartondernemer vinden geen makkelijke klus is? Maak het simpel door 4 offertes te vergelijken bij 385+ begrafenisondernemers.

Meest populaire locaties voor bedrijven en diensten

Bent u op zoek naar het beste bedrijf voor uw opdracht? In onze bedrijvengids kunt u makkelijk onderzoek doen en gratis offertes vergelijken bij de beste bedrijven in uw regio.

Advocaten

Bekijk alle advocaten in Nederland in onze advocaat bedrijvengids of lees alle tips, uitleg en blogs van experts binnen de advocatuur in onze kennisbank.

Boekhouders

Bekijk alle boekhouders in Nederland in onze boekhouder bedrijvengids of lees alle tips, uitleg en blogs over boekhouden in onze kennisbank.

Accountants

Bekijk alle accountants in Nederland in onze accountant bedrijvengids of lees alle tips, uitleg en blogs over accountancy in onze kennisbank.

Claim je bedrijfsprofiel of voeg je bedrijf toe!

Meest populaire plaatsen per provincie

Bent u op zoek naar het beste bedrijf voor uw opdracht? In onze bedrijvengids kunt u makkelijk onderzoek doen en gratis offertes vergelijken bij de beste bedrijven in uw regio.

Meest populair in Drenthe

Wat zijn de kosten voor dienstverlening?

Wilt u graag inzicht krijgen in de kosten die u mag verwachten voor een specifieke dienst? Onze specialisten hebben handige gidsen geschreven die u zeker niet mag missen.

Nov 01
Wat kost een echtscheidingsadvocaat?

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis die veel emoties, stress en onzekerheid met zich meebrengt. Een van de vragen die veel mensen hebben bij een echtscheiding is: wat kost een echtscheidingsadvocaat? In dit artikel geven we alle antwoorden over de kosten van een advocaat, hoe de advocatuur bij een scheiding werkt, informatie over de kosten […]

Nov 01
Wat kost een uitvaart?

Een uitvaart kost in Nederland gemiddeld € 7.500, maar dit bedrag kan sterk variëren afhankelijk van de uitvaartwensen. Een begrafenis of crematie kost tussen de € 7.000 en € 11.000. De kosten van een begrafenis liggen vaak hoger dan de kosten van een crematie, omdat er meer kosten zijn voor het graf en het onderhoud. […]

Oct 31
Wat kost een uitvaartverzorger?

Een uitvaartverzorger of begrafenisondernemer is een persoon of een bedrijf die de uitvaart van een overledene verzorgt. Een uitvaartverzorger regelt daarnaast alle praktische, administratieve en ceremoniële aspecten van een begrafenis of een crematie, zoals het vervoer van de overledene, de opbaring, de kist, de bloemen, de rouwkaarten, de muziek, de sprekers, de locatie, de catering […]

Aug 15
Wat kost een advocaat?

Een advocaat kost geld, dat is een feit. Een gemiddelde advocaat kost ongeveer 200 à 250 euro per uur, maar hoe hoog kunnen de advocaat kosten precies worden? Dat hangt af van verschillende factoren, zoals het uurtarief, de reiskosten, de btw, de toeslagen en de vaste prijsafspraak. Laten we deze factoren eens nader bekijken. Het […]

Aug 15
Wat kost een boekhouder?

Als je een boekhouder wilt inhuren voor je administratie, is het belangrijk om te weten wat de kosten zijn. Een boekhouder kan je veel tijd en geld besparen, maar je moet ook rekening houden met de investering die je doet. In dit artikel geven we je een overzicht van de gemiddelde kosten van een boekhouder, […]

Aug 15
Wat kost een accountant

Als je een accountant wilt inhuren voor je administratie, belastingen en financiële advies, is het belangrijk om te weten wat de kosten zijn. Een accountant kan je veel tijd en geld besparen, maar je moet ook rekening houden met de investering die je doet. In dit artikel geven we je een overzicht van de gemiddelde […]